aurorarenholdaurorarenhold

OM OSS

pobel2Vi er et firma som fokuserer på bruk av miljøvennlige produkter. Vi har renholdsmedarbeidere med mange års erfaring og vi utfører alt innen renhold med 100 % fornøyd garanti. Vi tilbyr beste priser og kvalitet innen renhold.

Vi er et firma som du kan regne med. Du trenger ikke å bekymre deg for ditt hjems eller bedriftens renhold. Vi utfører regelmessig rengjøring av boliger, samt handels og andre lokaler. Etter endt vaskeoppdrag utfører vi rutinemessig tilsyn i henhold til avtalte arbeidsoppgaver. Vi er tilgjengelig for våre kunder. Aurora Renhold tilbyr også arbeid om nettene og i helgene ved behov. Det er lettere å kunne fokusere på andre oppgaver dersom renholdet blir overlatt til oss.

 

Riktig renhold er viktig forutsetning for god hygiene.
Riktig utført renhold bidrar til et godt arbeidsmiljø og innemiljø, og virker forebyggende i forhold til sykdommer og spredning av smitte.
Riktig bruk av rengjøringprodukter er et hovedfokus for Aurora Renhold

Kvalitet

Kvalitet og pris på jobben er to viktige nøkkelord i vårt firma. Vi vet at vi kan utvikle det beste rengjørings/serviceprogram som passer akkurat for deg. Vi i Aurora renhold vil alltid ha tid til å høre på deg. Vi fokuserer på dine behov og mål. Aurora renhold sitter med kunnskap som vi bruker til å lage et resultatorientert program som fyller dine ønsker.

Kommunikasjon

Vi har god kommunikasjon med våre ansatte slik at eventuelle problemer blir løst raskt og effektivt. Vi foretar inspeksjoner og stikkprøver for å ivareta en jevnt høy standard på våre vasketjenester. Vi i Aurora renhold har god tro på at det er viktig å forstå seg på kundens tilfredsstillelse, og det er derfor meget viktig for oss med tilbakemeldinger slik at forbedringer blir mulige.

Vårt mål

Hver kunde får et kvalitetsskjema etter utført vaskeoppdrag. Både gamle og nye kunder oppfordres til å sende både ris og ros slik at vi kan finne ut hvordan servicen best kan forbedres. Vi i Aurora renhold legger stor vekt på at kunden blir 100 % fornøyd, derfor blir alltid våre kunder fulgt opp etter klager. Vår garanti innebærer at vi kommer tilbake i løpet av kort tid avhengig av hyppigheten på rengjøringen og rengjøringstype hos den enkelte kunde.