20160529_101509Hovedrengjøring

Begrepet Hovedrengjøring betegner vanligvis nedvask i lokaler som er i bruk. En grundig gjennomgang av alle arealer er ofte en forutsetning for et godt innemiljø. Vi kan levere hovedrengjøring til alle typer bygg. Dette vil vanligvis være en full gjennomgang av tak, vegger og gulv. Normalt også fastmontert inventar.

Byggrengjøring

Vask av nybygg. Ofte behov for særskilt tilpasset kjemi. Omfanget her avhenger av type bygg. Ellers inneholder ofte byggvask flere av de samme elementer som ved Hovedrenhold.

Oppskuring/Boning

Å fjerne bonevoks krever god kunnskap om gulvets overflate og den bonevoksen som allerede er på. Våre medarbeidere har lang trening i å finne de rette løsninger for både fjerning av bonevoks og også for påføring. Vi vil også være behjelpelig med å finne miljøvennlige og økonomisk besparende alternativer til bonevoks som passer til de fleste typer gulv. Gulvet dyprenses ved hjelp av maskiner og kjemikalier. Kanter og hjørner rengjøres manuelt. Alle rester og oppløsningen fjernes og gulvet skylles/nøytraliseres. Det påføres grunner og deretter polish i flere lag. Polishen poleres/herdes med maskin.

Polering

Alle gulv ønsker å skinne. Highspeed polering av dine gulver bevarer en fin glans og vedlikeholder ditt gulv. Gulvet blir mer motstandsdyktig for slitasje og er vakkert å se på.

Tepperens

Alle tepper må rengjøres ut over bruk av støvsuger og teppebanker.
Kontakt oss for et hyggelig pristilbud