...

Hovedrengjøring

Om Hovedrengjøring

Hovedrengjøring er grundig rengjøring av ulike rom, både de som blir vasket jevnlig og de rommene som ikke inngår i den faste renholdsplanen. De aller fleste overflater i bygget faller under kategorien hovedrengjøring. Aurora Renhold AS leverer hovedrengjøring til både private og offentlige bygg og bedrifter i Oslo og Viken. 

Aurora Renhold med hovedrengjøring av bygg
Hovedrengjøring av bygg som bruker aurora renhold

Hva Inneholder Hovedrengjøring

Hovedrengjøring skal gi en komplett rengjøring av alle overflater og kroker. Dette inkluderer rengjøring av tak, vegger, ventiler, vinduspuss (både innvendig og utvendig), dørkarmer, inventar, radiatorer, lister og kjøkken – og alt annet etter avtale med kunden. Gulvbehandling som skuring og boning er noe vi også tilbyr.

Aurora Renhold tilbyr en fast kontaktperson som sammen med deg finner den optimale løsningen for dine lokaler eller bygg. Vi svarer så fort vi kan på henvendelser, både på epost og telefon. Det som er viktig for oss er at vi har en god og jevnlig dialog med kunden. Dette er noe våre kunder setter stor pris på og har derfor beholdt oss som renholdere i flere år.

Miljøvennlig Renhold

Aurora Renhold bruker utstyr og produkter som er både skånsomme og miljøvennlige, men likevel utrolig effektive. Vi holder oss oppdatert når det gjelder moderne rengjøringsmetoder og sikter alltid mot å være Norges mest miljøvennlige leverandør av renholdstjenester. Dette har vi fått til ved å anvende skånsomme og miljømerkede rengjøringsprodukter og elektriske kjøretøy. Vi ble i 2018 en Miljøfyrtårnbedrift og oppfyller «strenge krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk» i følge kravene på Miljøsertifikatet. Du kan være sikker på at arbeidstilsynet sine regler blir fulgt av vårt team.

Cleaning wood floor with a mop
Bedre inneklima

Renere og bedre luft for personell og besøkende.

Vasket i kroker og hjørner

Grundig vask overalt i bygget, og ikke abre på de normale plassene.

Mindre allergifremkallende

Personer med allergi trives mye mer i bygget.

Kontakt Oss

Ta kontakt via skjema for å avtale et møte for vask av ditt bygg.

Fortell oss hvilke tjeneste du ønsker så kontakter vi deg så fort vi kan. 

Telefon:

458 80 503​

Email:

post@aurorarenhold.no

Adresse

Caspar Storms vei 12, 0664 Oslo

Åpningstider:

Man - fre: 07:00 - 16:00

Kontakt oss

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.