...

Kontorvask

Aurora renhold som utfører kontorvask

Kontorvask i bygg

Aurora Renhold leverer kontorvask til bedrifter i Oslo og Viken med høy kvalitet, med fokus på miljøet. Vi skreddersyr renholdsprogram tilpasset dine behov og lokaler. Den beste løsningen finner vi sammen etter befaring hos kunden. Våre renholdere er opptatt av å yte god service og har mange års erfaring i renholdsbransjen. Ser vi en flekk på døren, tar vi den selv om dette ikke var på den vanlige renholdsplanen.

Hva består daglig kontorvask av?

Ved å gå gjennom lokalene sammen finner vi de korrekte behovene og de beste løsningene slik at både pris og frekvensen på renholdet blir mest mulig korrekt. Behovet for renhold kan variere fra hver dag, en gang i uken, to ganger i uken eller kanskje annenhver uke. Vi utfører vanligvis tørking av støv på pulter, PC-skjermer, printere og annet elektrisk utstyr ved daglig kontorvask. Frekvensen og arbeidsoppgavene som ønskes utført ved kontorvask, finner vi sammen med dere der vi kommer med forslag basert på våre erfaringer og kunnskap. Aurora Renhold har renholdsmedarbeider som stiller opp både om morgenen og på kvelden. Renhold på dagtid har vist seg å være populær og fungerer veldig godt. 

Kontorvask Består Av Følgende:

Hvorfor Daglig Kontorvask

Alle er opptatt av sunt arbeidsmiljø fordi det betyr mye for de ansattes velvære og trivsel på arbeidsplassen. Daglig kontorvask bidrar til rene arbeidsplasser som kan forebygge sykdommer og bidra til økt produktivitet hos de ansatte. Arbeidsdagen blir lettere og går fortere når kontorlokalene er rene og bidrar til friskere luft. Regelmessig kontorvask er derfor viktig i forbindelse med å opprettholde et sunt arbeidsmiljø. 

Hva består kontorvask av?

Renhold av kontorlokaler kan inneholde alt du ønsker og trenger innenfor renhold og vedlikehold av lokaler.

Cleaning floor with a mop

Kontorvask Med Oss

For kunder som er opptatt av bærekraft og miljø, kan vi meddele at vi er både godkjent av arbeidstilsynet og Miljøfyrtårnbedrift. Vårt miljøfokus skinner gjennom i våre leveranser, og omfatter alt fra rene produkter og miljøsparende renholdsmetoder, til godt arbeidsmiljø for våre renholdere. Du kan være trygg på at Royal Renhold er et godt valg, og vi kan dokumentere våre miljøtiltak.

Kontakt Oss

Ta kontakt via skjema for å avtale et møte for vask av ditt bygg.

Fortell oss hvilke tjeneste du ønsker så kontakter vi deg så fort vi kan. 

Telefon:

458 80 503​​

Email:

post@aurorarenhold.no

Adresse

Caspar Storms vei 12, 0664 Oslo

Åpningstider:

Man - fre: 07:00 - 16:00

Kontakt oss

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.