Daglig renhold

Aurora Renhold har bred kompetanse og over 8 års erfaring innen renholdstjenester. Vi leverer daglig renhold med høy kvalitet til offentlige og private bygg i Oslo og omegn. Vi har fokus på miljø og god dialog med både våre ansatte og våre kunder.

Hva er daglig renhold?

Daglig renhold er viktig for innneklima og de ansattes helse og velvære. Hvor ofte det skal vaskes er avhengig av flere faktorer. Det vil selvfølgelig bli renere jo oftere det vaskes. Hyppigheten på renhholdet bestemmes av blant annet type lokaler, årstider og ikke minst av kundens ønsker og behov. Aurora Renhold tilbyr rengjøring til faste tider, enten kunden trenger det daglig, ukentlig, hver 14. dag eller månedlig. Sammen lager vi en skredderskydd plan som passer kunden. 

Våre oppdrag under daglig renhold består hovedsaklig av rengjøring av gulv, toalett, kjøkken, inventar, bord og overflater, andre berøringspunkter og støvsuging av tepper. Vi skifter også ut sanitærartikler. Dette vil selvfølgelig være avhengig av hva kunden ønsker og vi tilpasser oss etter dette. 

Fordeler med daglig renhold fra Aurora Renhold:

  • Erfarene renholdere 
  • Tett oppfølging av renholdet
  • Vi er miljøsertifisert og bruker kun miljøvennlige produkter
  • Vi er en kort telefonsamtale unna 

Hvorfor daglig renhold?

Er det viktig med god inneklima og rent i deres lokaler? Da kan det være lurt at renholdet utføres flere ganger i uken, og kanskje til og med flere ganger om dagen.

Aurora Renhold utfører daglig renhold som vil bidra til at dine medarbeidere og ansatte får en ren arbeidsplass . Dette vil bidra til økt trivsel og kanskje til og med økt arbeidskapasitet. De besøkende vil også få en positiv opplevelse og godt inntrykk av bedriften. 

Daglig renhold er viktig for å opprettholde en ren arbeidsplass. Et godt inneklima er viktig for god helse og kan bidra til forebygging av sykdommer. Dette oppnås ved jevnlig fjerning av skitt og støv. 

Les mer om kontorvask her