Gulvbehandling

Aurora Renhold tilbyr ulike typer gulvbehandling for bedrifter i Oslo og Viken. Gulvbehandling er en viktig del av renholdet og bør utføres med jevne mellomrom. Vi har det nødvendige utstyret, renholsproduktene og kompetanse for å behandle alle typer gulv. 

Hvorfor er det viktig med jevnlig gulvbehandling?

Belastning og slitasje er det som oftest gulvet som blir mest utsatt for. Gjennom ulike årstider som vi har i det nordiske klimaet får gulvet en tøff påkjenning. Gulvene bør derfor behandles ofte fordi de er utsatt for salt, vann, kulde og varme. Gulvbehandling er viktig for å bevare gulvet og redusere gulvets evne til å ta opp støv, væske og annet skitt. Det er mye som tyder på at dersom man utsette gulvbehandling for lenge kan dette føre til reduksjon av gulvets levetid og høye kostnader.  

Hvilke type gulvbehandling finnes det?

Aurora Renhold  tilbyr behandling av alle typer gulv for bedrifter og offentlige bygg i Oslo og Viken. Dette inkluderer boningpolering, rensing, oppskuring, sliping, oljing og diamantbehandling av stein. Et godt og riktig vedlikeholdt gulv fører til bedre sliteevne og lengre levetid.  Det er derfor vi nettopp anbefaller jevnlig gulvbehandling!