Hovedrengjøring

Grundig rengjøring av ulike rom, både de som blir vasket jevnlig og de rommene som ikke inngår i den faste renholdsplanen, faller under kategorien hovedrengjøring. Aurora Renhold AS leverer hovedrengjøring til både privaste og offentlige bygg og bedrifter i Oslo og Viken. 

Hvorfor hovedrengjøring fra Aurora Renhold?

  • Profesjonelt renhold
  • Tett oppfølging av fast kontaktperson
  • Miljømerkede renholdsprodukter
  • Rask responstid ved henvendelser
  • Gode referanser

Les mer om daglid renhold her

Hva inneholder hovedrengjøring?

Hovedrengjøring skal gi en mer komplett rengjøring av alle overflater. Dette inkluderer vanligvis rengjøring av  tak, vegger, ventiler, vinduspuss (både innvendig og utvendig), dørkarmer, inventar, radiatorer, lister og kjøkken - alt etter avtale med kunden. Gulvbehandling som skuring og boning er noe vi også tilbyr.

Aurora Renhold tilbyr en fast kontaktperson som sammen med deg finner den optimale løsningen for dine lokaler. Vi svarer raskt på henvendelser., både på epost og telefon. Det som er viktig for oss er at vi har en god og jevnlig dialog med kunden. Dette er noe av våre kunder setter mest pris på og har beholdt oss i flere år.

Miljøvennlig renhold

Aurora Renhold bruker utstyr og produkter som er skånsomme og miljøvennlige, men likevel effektive. Vi holder oss oppdatert når det gjelder moderne rengjøringsmetoder og vil derfor være Norges mest miljøvennlige leverandør av renholdstjenester. Dette har vi fått til ved å anvende skånsomme og miljømerkede rengjøringsprodukter og elektriske kjøretøy. Vi ble i 2018  en Miljøfyrtårnbedrift og oppfyller "strenge krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk" i følge kravene på Miljøsertifikatet.