Kontorvask

Aurora Renhold leverer kontorvask til bedrifter i Oslo og omegn med høy kvalitet der vi også har fokus på miljøet.  Vi skreddersyr et renholdsprogram tilpasset dine behov og lokaler. den beste løsningen finner vi sammen etter at vi har vært på befaring hos dere. Våre renholdere er opptatt av å yte god service og de har mange års erfaring i renholdsbransjen. Ser vi en flekk på døren, tar vi den uten at dette var på den vanlige renholdsplanen.

Hva er daglig kontorvask?

Ved å gå gjennom lokalene sammen finner vi de korrekte behovene og de beste løsningene slik at både pris og frekvensen på renholdet blir mest mulig korrekt. Behovet for renhold kan variere fra hver dag, en gang i uken, to ganger i uken eller kanskje annenhver uke.  Vi utfører vanligvis tørking av støv på pulter, PC-skjermer, printere og annet elektrisk utstyr ved daglig kontorvask.

Frekvensen og arbeidsoppgavene som ønskes utført ved kontorvask, finner vi sammen med dere der vi kommer med forslag basert på våre erfaringer og kunnskap.  Aurora Renhold har renholdsmedarbeider som stiller opp både om morgenen og på kvelden. Renhold på dagtid har vist seg å være populær og fungerer veldig godt. 

Hvorfor daglig kontorvask?

Alle er opptatt av et sunt arbeidsmiljø fordi dette betyr mye for de ansattes velvære og trivsel på arbeidsplassen. Daglig kontorvask bidrar til rene arbeidsplasser som kan forebygge sykdommer og bidra til økt produktivitet hos de ansatte. Arbeidsdagen blir lettere og går fortere når kontorlokalene er rene og luften er frisk. Regelmessig kontorvask er derfor viktig i forbindelse med opprettholdelse av et sunt arbeidsmiljø. 

Hva består kontorvask av?

Renhold av kontorlokaler kan inneholde alt du ønsker og trenger innenfor renhold og vedlikehold av lokalene, og kan omfatte følgende:

  • Rengjøring av gulv
  • Rengjøring av toalett og bad - vasking av speil, fliser, toaletter og vask
  • Rengjøring av kjøkken - benkeplater, kjøkkenfronter og sette inn i oppvaskmaskinen
  • Tørking av bord og overflater
  • Rengjøring av typiske berøringspunkter som f.eks. lysbrytere og håndtak
  • Fylle opp sanitærartikler (toalettpapir, tørkepapir og såpe)
  • Tørking av støv på inventar, vinduskarmer, radiatorer etc.
  • Tømming av søppelbøtter og skifting av søppelposer
  • Støvsuging av tepper og myke møbler

Hvorfor Aurora Renhold 

Vi har i over 16 år vært spesialisert på store og små bygg, og har gode rutiner, kommunikasjonskanaler og metoder for å ta vare på ditt kontor. Du får en fast kontaktperson som følger både deg og renholderne tett opp.

Med kontorvask fra Aurora Renhold holder vi det riktige utstyret og midlene, og du slipper å tenke på dette. Våre renholdere holder et høyt faglig nivå og arbeider med HMS og miljø godt integrert. Vi er godkjent renholdsbedrift og har flere kvalitetssertifiseringer (link).

Kontorrenhold med miljøfokus

For kunder som er opptatt av bærekraft og miljø, kan vi fortelle at vi er både godskjent av arbeidstilsynet og Miljøfyrtårnbedrift. Vårt miljøfokus skinner gjennom i våre leveranser, og omfatter alt fra rene produkter og miljøsparende metoder, til godt arbeidsmiljø for våre renholdere. Du kan være trygg på at Royal Renhold er et godt valg, og vi kan dokumentere alle våre miljøtiltak.